Italiensk Restaurant i København

 

 

 


På Vesterbrogade ligger den bedste italienske restaurant, hvor smagen af den italienske pizzatradition er kombineret med en moderne nytænkning af pizzatraditionen. Blot et stenkast fra WestMarket, finder du den bedste pizza i byen hos MaMeMi Pizzeria, som både er for de lokale Københavnere og alle italienske-pizzaelskere generelt.

 

Takket være Danilo, Francesco og Daniel, et ungt og passioneret team indenfor bagværk, kan du hos MaMeMi Pizzeria nyde en pizza tilberedt af en speciel blanding af mel. Desuden er udvalget af ingredienser, vin og specialøl, som udbydes på menukortet aldrig de samme og det er for at sikre kunderne de mest friske ingredienser, der passer til årstiden, og som samtidigt bedst kan fortælle historien om den bedste italienske restaurant i København.

 

Dejens hævetid på 48 timer, de bedste råvarer og vine fra de bedste italienske vingårde – alt dette venter på dig i restauranten, som er karakteriseret af en varm og velkommende atmosfære.

 

MaMeMi Pizzeria er det perfekte sted at slappe af og tilbringe hyggelige timer, fyldt med lækkerier, sammen med familie og venner eller sammen med en, som står dit hjerte nært.

 

Kom og oplev den danske side af italiensk gastronomi – ”vi glæder os til at se dig i København!”

 

Besøg Pizzeria MaMeMi WestMarket på Vesterbrogade 97, København. Vi skifter jævnligt vores menu ud, men vores vegetariske pizza med tomatsauce og bøffelmozzarella, samt bestselleren med kartoffel, bacon og rosmarin er vores absolutte klassikere.

 

Som noget helt nyt kan du nu bestille bord hos MaMeMi. Kontakt os gerne ved at sende en kort mail på info@pizzeriamamemi.dk eller ring til os på +45 26 25 62 85 og reserver et bord til dig. Vi garanterer dig en personlig og varm service samt en hyggelig atmosfære hos MaMeMi.

Subscribe to our newsletter and get a 50% discount on all the pizzas next time you visit us at MaMeMi.
 

Sign up now to receive your discount code.
( dd / mm )