Hvor går du hen for at spise på budget?

 

 

»Det er jo vanvittigt dyrt at gå ud og spise i København. Vi restaurantfolk vælger vores besøg med omhu, for i den her by er det nemt at blive flået med indholdsløst pynt. Min kone og jeg er for gamle til at synes, at det er spændende med oliekugler, støv og tørret alt muligt. Det er en hyggelig hobby, men det har ikke noget med madlavning at gøre. Så det driver vi en fin bue udenom«. - Bo Jacobsen

 

»Vi har en tyrkertro på, at mellemområdet i København er helt fantastisk, men det er jo ikke billigt længere. Hvis man skal spise rigtig godt og betale en fornuftig pris, er der få steder at vælge mellem. Vi går meget gerne på i Mysundegade ved Enghave Plads. Det er en af de få italienske restauranter, som er regionstrofast. Det er romersk mad, og de har en god, lille menu og byens indiskutabelt mest interessante italienske vinkort med de rimeligste priser. Noget, jeg også værdsætter højt, er, at den høje kvalitet er lige god hver gang«. - Bo Jacobsen

 

READ FULL ARTICLE

 

 

 

 

Have you ever tasted an authentic Roman-style pizza?

 

Roman-style pizza is a unique blend of traditional dough-kneading, cooking techniques and carefully chosen ingredients that together bring one of the most beloved pizzas in Italy to life.

 

 

Order now

 

 

 

 

 

Do you know what the Roman Crust is?

 

The most distinct characteristic of the Roman-style pizza is the crunchiness of the dough.

At MaMeMi, we achieve the Roman Crust by using the authentic ingredients and organic flours imported from Italy together with the special techniques of dough preparation.

 

 

 

 

 

Why have we chosen to make the traditional Roman pizza at MaMeMi?

 

The answer is simple! This is what we do best!
The founders of Pizzeria MaMeMi were born and raised in Rome, growing up learning how to keep the tradition of Roman-style pizza-making alive, passionate to share the amazing tastes of this unique pizza with the world.

 


Place your order