Bedste Pizza i København

 

 

 

 

Den unikke smag af italiensk pizza mestret til perfektion, kommer direkte fra Roms hjerte, for at byde dig på smagen af italiensk kvalitet og national stolthed.

 

I Københavns gastronomiske midte, ligger Pizzeria MaMeMi på Vesterbrogade, som er det bedste sted i byen at prøve den perfekte pizza, præcis som den fortræffelige italienske pizzatradition foreskriver.

 

Kombinationen af tålmodighed og erfaring garanterer en perfekt hævning af pizzadejen, hvor alt den nødvendige tid er dedikeret til at skabe en let og lækker dej – alt sammen i perfekt harmoni med filosofien om ”slow food”. Vi bruger kun karakteristiske italienske råvarer fra udvalgte leverandører som kan garantere de bedste råvarer så som bacon, karamelliserede løg, ’nduja og pecorino.

 

Flere års erfaring indenfor pizzabagningens kunst, har formet pizzamestrene Danilo, Francesco og Daniel, der tilsammen udgør det bankede hjerte bag det kvalificerede og topspecialiserede pizzateam. De står nu klar til at dele deres erfaring og passion med sine kunder, og brænder for at give dem den mest autentiske og rene nydelse i form en bid, eller mere, af det italienske smagsunivers. Som den perfekte makker til den bedste italienske pizza må du ikke gå glip af de bedste vine og øl, som ligeledes høstes på det højeste produktionsniveau, og derfor er Pizzeria MaMeMi det bedste sted i København at snuppe en drink med gode venner. Et indbydende sted, hvor høj standard og kvalitet går hånd i hånd og er lige netop det som udgør en forskel og er grunden til at kun ét pizzeria kan servere ”den bedste pizza” i København.

 

 

 

Besøg Pizzeria MaMeMi WestMarket på Vesterbrogade 97, København. Vi skifter jævnligt vores menu ud, men vores vegetariske pizza med tomatsauce og bøffelmozzarella, samt bestselleren med kartoffel, bacon og rosmarin er vores absolutte klassikere.

 

Som noget helt nyt kan du nu bestille bord hos MaMeMi. Kontakt os gerne ved at sende en kort mail på info@pizzeriamamemi.dk eller ring til os på +45 26 25 62 85 og reserver et bord til dig. Vi garanterer dig en personlig og varm service samt en hyggelig atmosfære hos MaMeMi.

Subscribe to our newsletter and get a 50% discount on all the pizzas next time you visit us at MaMeMi.
 

Sign up now to receive your discount code.
( dd / mm )